Kom naar Boterbloem tijdens NVM Open Huizen Dag op 30 september

Ben je op zoek naar een droomhuis waar comfort, duurzaamheid en groen samenkomen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van nieuwbouwproject Boterbloem in de jonge wijk Vrijburgh in Drachten.

Ontdek jouw mogelijkheden om straks te wonen in een zeer energiezuinige woning in een kindvriendelijke omgeving.  Geniet ondertussen van uitstekende koffie en ambachtelijke Fryske Dúmkes van VinChurro.

Wanneer?

Zaterdag 30 september, van 11:00 tot 15:00 uur

Waar?

Op de bouwplaats aan het Duizendblad in Vrijburgh Drachten

5 redenen om te kiezen voor een Boterbloem-woning

Boterbloem, onderdeel van Vrijburgh 2 in Drachten, biedt het allerbeste dat duurzame nieuwbouw te bieden heeft. Hier vijf redenen waarom je het event tijdens de landelijke NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september niet mag missen:

1.     Een groen paradijs voor alle generaties

Vrijburgh is een geweldige plek om te wonen, in het hart van de natuur aan de noordwestelijke rand van Drachten. Je beleeft er het dorpsgevoel te midden van groen en autoluwe straatjes.

2.     Woningen voor elke levensfase

Boterbloem biedt in totaal 28 comfortabele en energiezuinige woningen, waaronder 8 vrijstaande en 20 halfvrijstaande woningen. Maar dat is niet alles. Er zijn ook 10 woningen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierdoor is Boterbloem straks de perfecte woonplek voor alle generaties.

3.     Energiezuinig en klaar voor de duurzame toekomst

Vanzelfsprekend zijn alle woningen gasloos en voorzien van moderne energievoorzieningen. Denk daarbij aan een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Samen met een perfecte isolatie zorgt het voor lage energielasten. Goed voor een groenere planeet en voor jouw portemonnee.

4.     Volop genieten van het buitenleven

De woningen liggen op royale kavels en hebben een gunstige tuinligging. Hier beleef je de dorpse rust, ruimte en privacy van vroeger. De planlocatie wordt omringd door water en bomensingels. Wil je nog meer genieten van het buitenleven? Prachtige Friese natuurlandschappen liggen op wandel- en fietsafstand.

5.     Alle dagelijkse voorzieningen dichtbij

Landelijk wonen, maar met alle centrumvoorzieningen van Drachten binnen handbereik. Vanuit Boterbloem fiets je in korte tijd naar hartje Drachten, met winkels, scholen, restaurants en ziekenhuis Nij Smellinghe. Daarmee biedt Boterbloem in Vrijburgh de perfecte balans tussen rust en gemak.

Iets voor jou?

Kom dan naar het event op 30 september. Heb je voorafgaand al vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Makelaardij Hoekstra of Lamberink Nieuwbouwmakelaars. De contactgegevens vind je hieronder. O ja, de bouw van de 28 woningen start dit jaar nog.

Zien we elkaar op zaterdag 30 september aan het Duizendblad in Drachten?