Woningen

Koopwoningen in Drachten

Nieuwe halfvrijstaande en vrijstaande woningen in Vrijburgh

Het deelplan Boterbloem in Vrijburg 2 omvat 8 vrijstaande en 20 halfvrijstaande woningen, inclusief 4 woningen met slaapkamer en badkamer op begane grond. De woningen onderscheiden zich door riante kavels en een gunstige tuinligging. Ze liggen in een groene en waterrijke omgeving aan autoluwe straatjes. De auto parkeren kan op de eigen oprit of langs de straat.

Halfvrijstaande woningen

De 16 halfvrijstaande woningen voor gezinnen hebben een royale living met open keuken, met het woongedeelte aan de tuinzijde. Op de verdieping liggen drie slaapkamers en een badkamer. Verder een zolderverdieping die met een vaste trap bereikbaar is. De totale woonoppervlakte bedraagt 128 vierkante meter. De halfvrijstaande woningen liggen op kavels die in grootte variëren van 250 tot 280 vierkante meter, met in de tuin een berging. Als meerwerkoptie kun je kiezen voor een aangebouwde stenen berging. De eigen oprit biedt genoeg ruimte om twee auto’s te parkeren.

vanaf € 355.000 v.o.n.

Klik op de plattegrond om uit te vergroten.

Woningen met slaapkamer en badkamer op begane grond

De halfvrijstaande woningen zijn ook beschikbaar in een levensloopgeschikte variant, met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hierbij ligt de het woongedeelte aan de straatzijde en de keuken en aparte slaapkamer met aansluitende badkamer aan de tuinzijde. De woonoppervlakte bedraagt 117 vierkante meter. De kavelgrootte varieert van 269 tot 334 vierkante meter. Ook bij deze twee-onder-een-kapwoning is het mogelijk om te kiezen voor een aangebouwde stenen berging. 

vanaf € 395.000 v.o.n.

Klik op de plattegrond om uit te vergroten.

Vrijstaande woningen

De 8 vrijstaande woningen hebben op de begane grond een royale L-vormige living met open keuken een aansluitingen voor een kookeiland. Op de verdieping liggen drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, wc en ruimte voor een ligbad. Verder een zolderverdieping die via een vaste trap bereikbaar is. De woonoppervlakte loopt uiteen van 152 tot 178 vierkante meter. De vrijstaande woningen liggen op grote kavels: 445 – 661 vierkante meter.

vanaf € 512.000 v.o.n.

Type D
Type E

Klik op de plattegrond om uit te vergroten.