Nieuwsbrief Boterbloem: De bouw is in volle gang

Krijg persoonlijk advies én een feestelijke traktatie

December feestmaand. Dat geldt ook voor plan Boterbloem in Drachten. De bouw is in volle gang en er zijn nog slechts enkele woningen te koop. Iets voor jou? Maak dan een afspraak met Makelaardij Hoekstra of Lamberink Nieuwbouwmakelaars.
Er ligt namelijk een heel toepasselijke lekkernij voor je klaar: een heerlijke boterletter. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt de makelaar je alles over plan Boterbloem en jouw mogelijkheden om een woning te kopen. De contactgegevens van de makelaars vind je onder aan deze nieuwsbrief.

Kopen is wonen in Boterbloem Drachten

De bouw van alle 28 woningen is inmiddels gestart. Als koper weet je dus zeker dat jouw nieuwe, duurzame huis ook gebouwd gaat worden. Je hoeft niet eerst nog te wachten totdat een bepaald percentage verkocht is.Benieuwd of jouw ideale halfvrijstaande of vrijstaande woning nog beschikbaar is? Bekijk dan de interactieve kavelkaart met alle prijzen en kenmerken van de woningen.

Bekijk de actuele beschikbaarheid of kijk op de bouwlocatie bij de bordjes van de bouwkavels.

Ruimere mogelijkheden voor een hypotheek met NHG

De NHG-grens voor hypotheekleningen wordt per 1 januari 2024 verhoogd van 405.000 naar 435.000 euro. Deze verhoging maakt het voor meer mensen mogelijk om een woning te financieren met de bescherming van de Nationale Hypotheek Garantie. Als koper van een halfvrijstaande woning van plan Boterbloem profiteer je ook van die verhoging. De koop-aanneemsom inclusief de meeste meerwerkpakketten blijft namelijk nog binnen de maximale koopgrens.Bekijk prijslijst en keuzelijst meer-en-minderwerk