Nieuwsbrief Boterbloem

We hebben goed nieuws: Boterbloem, het nieuwste woningbouwplan in de wijk Vrijburgh in Drachten, staat op het punt van start te gaan! 

Wij nodigen je dan ook van harte uit op vrijdag 9 juni a.s. van 16.00 tot 18.00 uur in het Van der Valk Hotel in Drachten, Lavendelheide 4, 9202 PD te Drachten om je te informeren over deze nieuw te bouwen woningen.

Dit evenement biedt een unieke kans voor geïnteresseerden om meer te weten te komen over dit bijzondere nieuwbouwproject. De inschrijving staat vanaf 9 juni open. Er worden deze middag nog geen opties verstrekt!

Inschrijven voor één of meer bouwnummers kan tot dinsdag 20 juni 09.00 uur. Heb je je ingeschreven, dan hoor je nog in dezelfde week telefonisch of de woning van jouw voorkeur aan jou is toegewezen. Wie geen woning heeft toegewezen gekregen, komt automatisch op de reservelijst.

Er wordt gedetailleerde informatie verstrekt over elke woning en het gehele plan, het bouwproces en andere relevante details. Dit is een geweldige kans om direct in contact te komen met de experts die betrokken zijn bij dit project.

Daarnaast beantwoordt de Rabobank al uw financiële vragen. We weten dat het kopen van een huis een grote investering is, dus het is belangrijk om de financiële kant van de zaak te begrijpen. De Rabobank kan potentiële kopers adviseren over hypotheekmogelijkheden, rentetarieven, aflossingsmogelijkheden en andere financiële zaken.

Nu al een financiële check doen? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met Erwin Krikke, Miriam Veenstra of Nicole de Vries, financieel adviseurs bij Rabobank of stuur een e-mail naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is. Doe hier direct een Financiële check 

Het start verkoopevenement van Boterbloem Drachten is de uitgelezen kans om meer te weten te komen over dit prachtige nieuwbouwplan. Laat deze kans niet liggen en bezoek het Van der Valk Hotel in Drachten op vrijdag 9 juni a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur!

Volg ons op social media voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen en de start verkoop.